1. JAZZBIT v sezóně 2013/2014

1. JAZZBIT v sezóně 2013/2014

Pá 18. 10.

21:00
Jazztime

Drazí příznivci jazzu! Opět po roce hlásíme nástup a těšíme se s Vámi na jazzový večírek v klubu Jazztime. V duchu zaběhlých zvyklostí se v rámci večera představí dvě výborné kapely. Jako první vystoupí vítěz festivalové soutěže Mladí Ladí Jazz, funky-jazzoví Tres Kvatros Kvintet. Na závěr večera Vás čeká speciální vystoupení trumpetisty Kuby Reila a jeho hudebních přátel. Jakub na tomto večeru bude slavit svoje narozeniny, v plánu je velký jamovací večírek za společnosti muzikantů z celé Prahy, takže u této párty byste neměli rozhodně chybět.
Program:
Tres Kvatros Kvintet (Modern jazz, fusion)
http://bandzone.cz/tresquatroskvintet

Vítězi soutěže mladých jazzových kapel Jazzfruit 2013 v rámci festivalu Mladí Ladí Jazz v současné době připravují debutové album ve studiu 3bees. Brněnští Tres Kvatros Kvintet hrají instrumentální jazz-funk s moderními rytmy. Pevný groove je prokládaný spontánními energickými sóly, které dotváří propracovaný příběh jejich fusionových skladeb.

Petr Smékal – sax
Lukáš Duchoň – klávesy
Jarek Viteker – kytara
Ondřej Klusáček – baskytara
Michal Jirásek – bicí
Kuba Reil a Přátelé – narozeninový jazz

Bývalý trumpetista Laca Décziho již na Jazzbitu vystupoval s uskupením Pouliční směs. V jeho podání se můžete těšit na vynikající ztvárnění známých i neznámých songů a skvělé hudební výkony. Na podiu se postupně vystřídají všemožní muzikanti, kteří dorazí Kubovy popřát. Máme dojem, že nás nečeká jen hudební zážitek 😉
Vstup 50/100czk (do/nad 30let)
www.jazzbit.cz
www.jazztime.cz
www.mladiladijazz.cz

Facebook událost


Loading tickets...

News in your mail

Follow us

Ask us a question

info@nerudnyfest.czpress
© Mladí ladí jazz 2020-2024engine by fanky / WordPress / WPML
Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Více informací tady.